reede, 2. veebruar 2007

Eestis on teisigi...

... väga halbu teatreid peale Endla! Eilne õhtu oli selle tõestuseks, kui Ugala etendus "Saateviga" Pärnus ette mängiti. Eelmisel aastal ostsime mehega sellele etendusele piletid, aga siis tuli mingi teine tükk näitleja haigestumise tõttu. toona mõtlesime, et ehk see õige oleks ikka parem olnud. reklaamitakse seda, kui head komöödiat. kahjuks pean tõdema, et teise tüki peale naersime ikka üksjagu, eile mitte kordagi. probleem on nähtavasti näitlejate suutlikkuses. seda on ka varem etendatud ja Kadri väitis, et väga naljakas oli olnud...
ma loodan siiralt, et sellist saateviga enam Viljandi poolt ei tehta ja tulevkus tuuakse siia midagi toredamat. tahtsin nende "Keisri hullu" vaatama minna, nüüd ei julgegi.
igatahes on mul plaan Endla etendusi vaadata, ega need hullemad enam ikka olla saa, kui eilne oli.
ma põhimõtteliselt ei ole teatri-inimene, pigem ikka kontsert või kino, aga eks see ole olude sunnil ka, Pärnus pole ju tegelikult kutselist teatrit - mingid amatöörid püüavad halva mängu juures teha nägu, nagu nad teaksid, kuidas asjad olema peavad. Või on see hoopis lavastajate probleem, mine võta kinni.
Veebruaris tuleb Vanemuine, eks siis annan teada, kuidas oli. lootused on igatahes kõrgel ;)

Cristal