kolmapäev, 21. mai 2008

peab vist tempot maha võtma. päriselt ka. tekkimas on unehäired selle lõputu sagimise peale. või on need midagi muud? ei tea, otsustage ise. olen täheldanud, et ööd on kas unetud segatud koledate unenägudega (üksöö otsis karu ümber maja kohta, kust sisse pääseda ja mind nahka panna) või sügavunelised sinnamaani, kus kell tiriseb ja ma ärkan mõttega, et üldse pole magada saanud, appi! käed on "surnud." tegelikult olen maganud mingi 8 tundi sellistel öödel samas asendis.

loogiliselt võttes on see terve talve logelemise tulemus, sest keha ikka väsib rohkem, kui nüüd natuke liigutada. samas ei ole hea äkitselt tempot peale kruvida, õige? paljud inimesed ju elavadki nii, et 7-8 hommikul minema ja 9-10 õhtul koju. nagu peatusteta rong, onju. mulle see ei sobi. võibolla siis, kui tegevused on väga rahuldust pakkuvad ja toredad, aga kui tööl on tamp peal ja kodutööde juurde asumise vahe napid 30 min, siis ikka võtab üsna läbi.

väike näide eilsest: töö 8 h (üsna kiire päev oli), kohe sugulaste juurde tapeetima (mis on tore tegevus), pool 9 koju, siis muruniitmine ja lillede istutus ning peenarde rohimine. tuppa 10-st, pool tundi "Suurt venda" ja kotile. hommikul ärkasin samast asendist, milles õhtul uinusin.

hale hakkab endast vahel ikka, ärge pange tähele.
täna proovin korralik tüdruk olla ja end veidi hellitada - juuksur, näomask, pediküür :)