laupäev, 28. aprill 2007

esimese p2eva muljed

praegu on t2itsa tore olla. kohe esimese p2eva alguses l2bisin mingi 2 km ylesm2ge shotimaa ilusaid vaateid kaema. tegelikult mulle kui kontorirotile ning autohullule oli see paras katsumus. 6nneks on Gillian keskealine ymar naisterahvas ega liigu kiires tempos. ma olin kohati isegi v2ledam :) K2isime Kinnoull Hill'i otsas. seal lookleb v2ike teeke sinka-vonka puude ja p66saste vahel tipuni. seal on vaateplatoo, kus aegade algusest peale on vahti peetud ning vaenlase tulekust allapoole teatatud. nyydseks on sellest kujunenud puhke- ning meelelahutusala, kus koerte ja s6pradega jalutamas k2iakse.

tuli v2lja, et siinne arvuti ei aktsepteeri mu fotokat, oleks vaja mingi kaart sisestada, aga mul pole seda kaasas, seega pilte n2ete kodus. ja teise fotoka juhtme unustasin niisamuti koju :(
see on vist ainuke asi, mis maha j2i.

siis s6itsime tema v2ikese rohelise begout'iga yhte teise v2iksemasse linna (selle nimi ei tule yldse kohe meelde). siin on parasjagu valimiskampaania k2imas. seal oli ka mingi yritus, rahvas kogunes ja peeti laata ja myydi taimi. vahva oli. usutakse, et shotlased h22letavad esmakordselt iseseisvuse kasuks.

nyyd oleme kodus tagasi. puhkasin, lehitsesin kaasav6etud Annet ja magasin pisut. Gillian teeb syya. k6ht on juba p2ris tyhi kyll. eesti kella j2rgi oleks ammu 6htus88k hinge all.

p2rastpoole pidime k6igi teistega pubis kokku saama. seal on vist elav muusika ka, nii et esimene geali muusika laks tuleb 2ra :))) arvan, et tuleb tore 6htu. Gillian pole eriti jutukas, seevastu aga Iain kyll. ta on ylilahe vana. m6tlesin, et moosin ta 2ra, et saaks koos pundiga minna Edinburghi loomaaeda. eks n2is.

Evelin