esmaspäev, 26. veebruar 2007

pühad ja Agu

väga tegus nädalavahetus oli. reedel saabus Agu (kallis sõber) Pärnusse. on teine Afgaanist puhkusel. tuli koos uue naisega, täitsa kena teine :) selle alla läks reede ja osa laupäevagi. olime Viiendas Villemis nagu ikka. mujal ei taha kuidagi istuda, sinna eriti eakad välismaalased ka ei taha tulla oma keelt puhuma, seega on hea ja kodumaine. eks ta ESS-i võrkpalli fännamise aegadest on jäänud külge, see villemis käimine.

laupäeval siis käisin vabariigi aastapäeva puhul esinemas kooriga. kõige hullem ei olnudki, teine laul tuli juba päris hästi välja... tuju suutis muidugi üks tenor ära rikkuda - tuli kohale, aga nii täis oli, et laulda ei suutnud :( ma olin ikka päris nördinud, tegelikult on see selle inimese mahavisatud aeg, mil ta proovides käib, aga esinema ei jõua. ja koori veab ta ka alt. mis siin enam, õnneks lavale ta ikka ei tulnud.
kuigi paraad jäi ära, sai Pärnus ikkagi midagi sellelaadset vaadata, siin toimus traditsiooniline jalutuskäik vallikast alevi kalmistule. mõni mees ikka oli rivis. nali selles, et terve orkester oli marssis, aga mängis ainult trumm :D ju ikka liiga külm oli.

laupäeva õhtu ei lõppenud väga hästi, nimelt suutis mul kallis abikaasa jälle meie kodutrepil kukkuda (ega ma olen seal ka siruli käinud, nii ebaühtlased astmevahed on). seekord üsna hullult - jalga ei pannud kogu õhtu maha ja täitsa valus oli. arsti muidugi üle vaatama ei lasknud. õnneks pühapäeva hommikuks oli parem ja saime kokkulepitud ajaks ikka maale puid vedama. ju ta mingi närvi peale kukkus, mis algul hirmsat valu põhjustas, aga pärast tagasi andis.

õhtul mukkisime end üles ja läksime teatrisse Vanemuise "Ilusaid kehi" vaatama. täitsa kõbus komöödia. head näitlejatööd. minu lugupidamine. ja seekord sai komöödia ajal ikka nalja ka (vihjan siinkohal Ugala eelmisele jubedale kogemusele). ma sain teatri kohvikus lõpuks ometi Beily'se mündilikööri proovida. see on minu jook! ei ole liiga magus ja münt annab super hea aksendi. seda tahaks kogu aeg veel :P

ja seda kõike eelnevat kõrvavaluga... sellest ma üldse ei räägi, kuidas lukkus kõrvadega laulda oli. nüüd vaatas arst üle ja ütles, et väliskõrvapõletik, tõenäoliselt viiruslik. tilgad juba kõrvas, enam väga hull pole. öö oli muidugi jube.
aga ma olen tugev ;)

Cristal