pühapäev, 3. juuni 2007

Sky ja Highlands


kyll need olid ilusad! ma olen lummatud!

alustame siis algusest. k6igepealt s6itsime m88da turistiradu nagu 6igele kyalisele kohane, sihtpunktiks esialgu Loch Nessi koletis. seadsime laagri pysti ja varsti oligi elukas kohal, igati 6nnelik ja h2sti s88nud (seal k2ib palju ameerika turiste).


j2rgmiseks v6tsime suuna Elian Donnan'i kindlusele, mis j22b just saarele mineku tee peale. oli hea ajastus, j6udsime just enne pulmi, sain yhel torupillim2ngijal sabast ja vedasin pildile ka.


edasi tyyrisime saarele ja seadsime end sisse. 88maja otsimine ei olnudki nii lihtne, kui reisijuht kirjutab (peatu, vali v2lja ja maksa). otsisime ikka mingi tund v2hemalt kohta, kuhu neljakesi 2ra mahuks. l6puks 6nnestus. pean mainima, et teine 88 oli palju meeldivamas majakeses ja palju odavama hinna eest. nii et varem kohale tasub igal juhul minna, kui paremat kyljealust tahad (ja hommikus88ki ka).


saar on muidugi ilus. elanikke umbes 10000. selles m6ttes sarnane meie suuremate saartega, et kui esimene vaimustus yle l2heb, siis rohkem pole seal midagi teha, k6ik samasugune. kui kelleelgi kylla minna, siis aga super. seal kasvavad muide palmud, ikkagi Atlandi l2hedal ja talve nagu polegi, yhtlane sygis pidevalt.




viskitehases k2isin ikka ka, isegi mekkida sain (pole just lemmikjook, aga k2ib asja juurde)

ja kohalikul kylapeol k2isime ikka ka. see oli vahva - rahvast palju, k6ik l6busad, vihtusid tantsu ja l66ritasid laulda. imelik oli ka natuke, sest mulle tundus, et selle kyla naised on paha peal k2inud - k6ik noormehed (15-20) n2gid ylihead v2lja, nagu maasikad kohe, isad aga igavesed j2ssakad maamehed, kellel pole n2gu ega tegu... ma polnud ainuke, kellele see silma hakkas. fotosyydistust pole, mulle tundus imelik teha pilti noormehega, kes oma seelikus n2eb v2lja nagu oleks talle SEX otsaette kirjutatud. ma ikkagi abielunaine, aga teistel oli nalja kuipalju ;) kyll aga on 8ine pilt b2ndist.



selline reis siis, olen ylirahul :)

aga saladuse katte all v6in 8elda, et ei ole paremat kohta kui kodu.

Evelin