reede, 14. detsember 2007

rumba - armastuse tants


tulebki nii välja :)

oli hetk, kus mul küpses plaan, et rumba tuleb selgeks õppida maksu mis maksab. ja nii ma otsima hakkasin, et kus võiks mu meheraas algõpetuse saada. Pärnu Nooruse Maja on üks tore koht, eriti olen ma selles kindel pärast eilset õhtut, sest rumba on meil nüüd jalgades ja südames. varem seostus selle majaga mulle nooruse rockpeod (oh ja millised peod need olid!).

alguses oli muidugi tulev vastuseis stiilis "mina! tantsukursustele! ei iial!! vana karu tantsima ei õpeta!!!" aga ei ole hullu. ma ikka tasahilju seletasin, et lähme ja õpime selle ühe tantsu ära, siis ma olen rahul ja alati on tore tantsida mõnel peol. et nii tore kui naine rahul. ja õnnestuski ;)

õpetaja oli vanem meesterahvas, selline rahulik ja asjalik. põhisamm sai kohe selgeks (mina muidugi lapsena käidud peotantsutrennist mäletasin seda). aga siis läks lahti - piruetid ja promenaadid ja astungid (või mis need kõik olid). lubatud tunni asemel veetsime parketil 2 h ja olime lõpuks täitsa läbi. tants sai see-eest selgeks! vähemalt sel määral, et peol lihtsalt tantsida saaks. ma ei kujuta ettegi, kuidas kitsukeses peosaalis saaks promenaadi võtta... mees tundus ka rahulolev. isegi uhke enda üle ma ütleks ;)

ja kus oli rahvast! heldene aeg! mingi 20 paari tuli kokku. vot mis tähendab üks saade, mis läheb massidesse. ja kui te veel kuuleksite, mis raha eest see toimub, siis võib lausa õnnelik olla.