reede, 12. jaanuar 2007

vesi

hetkel on kahejalgse veevaadi tunne peal, ilmselt suurest ärajoodud vee kogusest. naljakas on tegelikult :D aga seda peab veel jooma ja jooma jäämagi.
viisin oma aruvti ühe it-mehe juurde vaatlemiseks. on teine nii aeglane ja netti ei lähe. probleemi nagu eriti polnudki. klõbistas natuke, ütles, et wifi ruuter on läpaka koodi enda seest ära kustutanud, sellepärast ei saagi netti. pean kodus üle vaatama, mis jama on. seda muidugi juhul, kui ma selle koha nn. emaarvutist üles leian, kuhu muutusi salvestada. ma pidin uue office'i ka saama :) ootan juba põnevusgea. homme lähen järgi. siis olen ehk õhtuti jälle msn-is ka jälle olemas. kuna mehel nüüd missi väljaõpe, siis ta pidevalt levist väljas ja õppustel, peangi endale tegevust leidma.
ühe asja juba mõtlesin välja ka, nimelt oleks meie majale hädasti uut välisust vaja. see praegune on vana ja kole ja ei seisa kinni, muudkui laperdab tuule käes. ehk leian midagi netist.
mingeid sisustus- ja kujundusajakirju peaks ka sirvima hakkama, kui ikka teise korterisse kolimise plaan teoks saab lähiaastate jooksul.

C.