esmaspäev, 7. mai 2007

6htup2ike lillatamas

tegelikult on ta kyll juba pilve taha l2inud, aga kogu taevas on lilla-roosa kirju. tuul on ka j2rele andnud, lained 66tsuvad veel v2heke. kui 88 saabub, syttib teispool j6ge tuledemeri - linn.

t2na k2isimegi Dunnottar'i kindlust vaatamas. v6imas vaatepilt, sest see on ehitatud otse k6rgele kaljule. j2rel on kyll ainult varemed, kuid need on h2sti s2ilinud ja v2ga huvitavad. see oli ikka suur kindlus. vaade P6hjamere vapustas mind ikka sygavalt, hoidsin hinge kinni v6i siis ahmisin soolast kylma 6hku sisse. tuul tahtis seal kindluse akna peal pikali puhuda... mu pere polnud seal k2inud (kuigi alla tunni s6ita), nii et nad olid v2ga happy, et ma seda n2ha tahtsin.






nad uurisid, et mis mind veel huvitab ja kui mainisin torupilli ja kildis meest, siis nad arvasid, et ega ma ei n2e ega kuule neid, sest see on rohkem legend kui t2nap2ev. aga eks n2is.

ma muide olen veinijoojate peres :) punane vein ruulib. tegelikult on v2ga m6nus enne 6htus88ki klaasike v6tta. siis tunned, kuidas p2ev kuidagi sinu sees settib ja jalgase raskus v2heneb.

ja reedel (ma unustasin sellest yldse r22kida) k2isin oma j6uluvanaga kohalikus loomapargis.













Ilusaid unesid!


Evelin