kolmapäev, 1. september 2010

elu lõunamaal


vaade meie elutoa poolt kohalikule potipõllundusele, mis laiub tegelikkuses veel 3 x samasuurel pinnal kui pildi peale mahtus. hetkel käib seal väga aktiivne sebimine, sügisannid vaja ju üles võtta.
magamistubade pool on teised majad ja mänguväljak ka! see on kõige kobedam elamu, meie oma pmts samasugune :)
lõunamaa seened. neid on palju, ma ütlen, väga palju!!! astu aga metsa ja hakka kohe korjama :) :) :) 
pann jäi väikeseks

tere kool!

uus kooliaasta siis. juba aastaid ei tunne ma, kahjuks et tänasest algaks uus aasta. mis teha, aastad läevad, kooliaeg kaugeneb. varem oli küll nii, et enam ise koolis ei käinud, aga sügisel hakkas ikka uus aasta :) 
sel aastal aga on meie peres natuke seda uue aasta tunnet küll, sest mees läks kooli, täpsemalt Meegomäe Lahingkooli (nende kooliaasta alguas küll juba 08.08.). täna võite proovida teda leida AK-st (või mõnedest muudest uudistest) Kaitseväe Ühendatud Õppeasutuste pidulikult jalutuskäigult läbi Tartu. Pidi sõjakoolil olema selline tava, et 1. sept. puhul jalutatakse edevas rüüs nagu sügisesed nuumhaned mööda linna. mis neil viga jalutada - ilm ilus, ranitsaid ja raamatuid tassima ei pea. mees küll sellest vaimustuses polnud, aga mis tal muud üle jääb, kui vigiseda ja minna, sest nende kool on nüüdsest Sõjakooli alluvuses. mu meelest täitsa tore - õppetööd pole, saab natuke ajusid tuulutada vana mees ;) ega 30+ vanuses see õppimine enam nii lihtne pole, saati veel siis, kui viimastest tuupimisest on möödas 14 aastat... ega õppimine ise raske pole, tal pea üsna hea, õpiharjumuse taasomandamine on see, mis raskelt tuleb.
ei tea, kas peaks õhtuks tordi ja lilled ka ostma? ;)