kolmapäev, 25. jaanuar 2012

haigus vol 9

tavapärane õhtune ajaviide - sinepivann
Karita on haige. kõik maailma hädad on teda korraga karistama tulnud. tänased diagnoosid perearstilt järgmised: angiin, bronhiit, mõlemapoolne kõrvapõletik :S mu vaene väike!
eks see oli juba pikka aega tulemas ka, haigus ma mõtlen. sest nohu hiilis ligi kohe pärast aastavahetust. küll vähehaaval ja mitte väga hullusti. see muundus köhatamiseks, millest tuli päris köha (ka mitte hullu moodi, aga ikka õhu vahetudes ja möllates tuli köhahooge ette). nüüd siis esmaspäeval lõi palaviku ka. minu lootus, et 37, 3 ehk jääb, ei täitunud ja eile oli 39 jälle platsis :( 
täna kablutasin kohe arstile ja nagu diagnoosidest paistab, väga õigesti tegin. kõrvavalu ta veel ei tundnud ise, aga homseks vist oleks juba valu käes nutnud. nii et AB läks peale (küll nõrk ja vähe, aga ikkagi).
muide, meil oli täna asendusarst - dr. Niklus. ta on super! istub muidu kõrvalkabinetis, aga täna oli meie arst haigeks jäänud ja sai tema juurde. on lastearsti taustaga, uurib, vaatab, kuulab, põhjendab, oskab soovitada. on näha, et talle meeldib oma töö, mitte ei tee seda ülejala või raha pärast. kui temaga ära rääkida, on süda kohe täitsa rahul. nimistu tal täis ja kuidagi löögile ei saa. mis imenipiga ma tema juurde küll pääseks?? ei tea. soovitusi?
Karina hetkel suht terve, vahel köhatab. loodan parimat.

Kommentaare ei ole: